maanantai 30. marraskuuta 2009


Nyt ei kyllä tiedä mistä päästä sitä alottaisi, mutta aloitetaan näistä:
Veljen pojat on hurahtaneet GoGoihin, eli pikkusiin muoviörkkeihin.. Mutta aidot GoGo-pussit on niin kovin pikkuisia ja kun muoviötököitä on jo kertynyt suuri määrä, niin pussit oli auttamatta liian pienet! Noooh, tätihän se riensi apuun ja tekasi heille pussit, jotka oli TOOOODELLA MAGEEET! ;) Kommenttina myös oli toiselta pojalta, että mistä sä tiesit pistää Moshin kuvan tähän??? - Öööh...ei Heidi tiennytkään kuka se oli, mutta se oli vaan niin kivan värinen. :)


Tänään päättyi myös Salainen Tildaystävä -vaihto Tildafoorumilla! Yllätyksekseni postista hain ISON paketin..

VOI IHANUUS MIKÄ PAKETIN SISÄLTÖ OLIKAAN - TAAS!

Oli avainkaappia, meikkipussukkaa muovivuorella, Tonttu-suklaata, itsetaiteltuja kirjekuoria, pikkuisia neliösaippuoita, pieni korttijoulukalenteri, sydänheijastin, lehtiteline ja ihastuttava sydänovikranssi (joka meni oveen samantien!), laventelinsiemeniä. *huoh* Ihana paketti!
Kiitos aivan tuhannesti paketista VAAPUKKAMEHU!

torstai 19. marraskuuta 2009

Joulu - Jul - Joulu - Jul

Taas on tullu tehtyä jonkinmoista.
Tosin mua on vaivannut hirveä flunssa - ei sikainfluenssaa kuiteskaan onnekseni.. ;)
En oo ehtinyt tännekään kaikkea näpertelyä lisäämään, joten tässä nyt muutama...

Tein Lämmin Joulu -kirjan ohjeilla keittiön ikkunaan tuommoisen Jul -nauhan. Kirja on suomennettu ilmeisesti ruotsinkielisestä, tai mistä lienee... Mutta ohjeissa oli myös o-kirjain jotta sanaksi olisi saanut Joulu. Tosin minun äo ei riittänyt o-kirjaimen tekemiseen, mutta onhan tuo Jul sananakin kivempi. :)

Kirpparit ja kierrätysmateriaalit käsitöissä on vieneet mennessään! En osaa enää käydäkään kirpparilla niin ettenkö ostaisi jonkun lakanan/verhon/pöytäliinan josta mietin että tästä saan kivan jonkun uuden jutun kotiini.. Tuo Jul-nauhan raidallinen kangaskin on jonkun vanha verhokappa... ;) Mutta mielestäni sopii hyvin tuohon tarkoitukseen. :D
Sohvasänkyni vaati vähän joulusaa tyynyä, kun viikonloppuna olisi ystävien kanssa tarkoitus viettää pikkuisia pikkujouluja.. Joten loihdin tämmöisen...

En yleensä hirveästi välitä joulussa tontuista sun muista satuhahmoista. Ehkä ennemmin minun jouluun kuuluu vanhanaikainen, sinkki, kynttilät, ruskea, maanläheiset värit, enkelit, pellava, sydämet, pitsi jnejne. Mutta tähän kankaaseen tai oikeammin sanottuna vanhaan pöytäliinaan ihastuin jostain syystä keravalaisella kirpputorilla.. Iso pöytäliina maksoi 2€ ja kuinkas ollakaan joutui saksien viiltelemäksi.. :) Tein ovikranssiinkin tähden tuosta kankaasta, kun siinä on ihanaa havuköynnöstä missä punainen sydän tavallaan marjana.. Siitä kohdin tein tähden ovikranssiin ja se saa nyt kelvata tämän joulun. <3>

Täällä ollaan jo aikalailla tonttutunnelmissa, joulu saa siis tulla, mutta ei ihan vielä!


sunnuntai 1. marraskuuta 2009


Sain tunnustuksen Miialta, joka pitää Vihreä Villapaita -blogia. Kiitos siitä.
Tarkoituksena siis on listata viisi semmoista asiaa, jotka ovat itselle tärkeitä.


Oma Koti.

Ehkä tähän mennessä isoin saavutukseni on ollut ostaa oma asunto. Oon onnellinen omasta kodistani ja nautin siitä että voin muuttaa sitä mieleni mukaan ja miettiä mitä uutta keksisinkään!
Perhe ja ystävät.
Oma perheeni - isä, äiti, veli, veljen vaimo ja heidän kaksi poikaa ovat mulle yltiötärkeitä. Lisäksi minulla on serkkuni Lotta, joka on minulle kuin ikioma sisko. <3 Rakastan heitä aivan hirveästi. Lisäksi on ystäviä ja kavereita, joista tykkään aivan kamalasti kanssa. Ystäviä joita ilman en pystyisi elää ja myös kavereita joiden kanssa on hyvä olla.
Harrastukset.

Harrastuksiini listaisin mm. ompelun, näpräämisen, sisustamisen. Ne on mulle erittäin tärkeitä ja kokoajan pyörii mielessä jotain uutta. Vieläkun oisi aikaa ja energiaa hirveästi jolloin toteuttaa näitä unelmia. :)

Terveys.

Yhden tärkeän ystävän erittäin vakava sairaus on pistänyt miettimään että onneksi itsellä ei ole vakavia sairauksia ja on ns. perusterve ihminen.

Työ.

En tee unelmatyötäni ammatikseni, mutta olen sitä mieltä että ihmisestä ei ammatin tai koulutuksen vuoksi tule sen parempaa tai huonompaa sekä että on pääasia et tekee sitä mikä hyväksi tuntuu ja niin että pärjää rahallisesti. Olen tällähetkellä tyytyväinen työhöni mitä teen. Erittäin tyytyväinen siitä että on viikonloput vapaat, kun olen aiemman elämäni tehnyt aina työtä jossa on ollut viikonloput (la-su) töitä....