torstai 27. syyskuuta 2012

Kotona.



Pesänrakentamisvietiksikö tätä kutsutaan, mutta nurkat on saatava putskliiniks ;) 
Meillä tehtiin aiemmassa postauksessa kertomani kodinhoitohuoneen remppa, josta myöhemmin kuvia... Myös WC sai uuden peilin, kun  vanha hyödynnettiin khh:ssa.


Tässä kuvassa vanha peili, eikä altaan tason alle tulevaa verhoakaan vielä..

Löysin vihdoin semmosen peilin, joka oli vähän erilainen ja joka napsahti jostain syystä. Sopii meidän laattaankin kivasti!

Ihanaihanauusipeili!
ja tässä verhoakin näkyvillä. Saatiin hommattua tuommonen pieni kaappikin verhon viereen.
Vessa ei oo kun n. metrin leveä ja max 150cm pitkä, eli todella pieni. Meillä ei tätä käytetä kun vessakäytössä, "kaunistautuminen" ym. tapahtuu sitten kodinhoitohuoneen puolella, niin saa rauhotettua pullo- ja sälähel**tin vessasta, jossa vieraatkin käy.

Ja kyllä, on siellä pönttökin... :D 

Kranssi tuotu Tallinnasta, talveksi vaihdan siihen yleensä samankokoisen muovisen havukranssin.. :)

Eilen käytiin Keravan Anttilassa hakemassa miehen netanttila-paketti ja samalla eksyttiin valaisinosastolle. Yleensä se oon minä joka avaan suuni jostain uudesta hankinnasta meidän kotiin... Kateltiin designvalaisimia ja sanoin että tahtoisin vaihtaa keittiön pöydän yläpuolella olevan valaisimen vanhaan kristallivalaisimeen joka meillä alunperin siinä oli, niin yhtäkkiä mies tokasi että hän tahtoisi vaihtaa lampun kokonaan, muttei oo kehannu sanoa.
Oi!
Muistin että Kodin1:ssä on meneillään Yllätyspäivät, joille tulikin kotiin kaksi pvää voimassa oleva alekuponki -40% yhdestä kodinsisustustuotteesta.

Tänään käväsin sitten kattomassa mitä sieltä löytyisi ja meille muutti Omena, Tapio Anttilan suunnittelema valaisin keittiöön. Se on ihana!
Mitä tykkäätte?



Huomenna meinasin yrittää tehdä jotain käsillä... Ranteeni ja sormeni ovat raskauden takia olleet melko käyttökelvottomat, mutta toivon että voisin jo jotain tehdä sillä tekemättömyys ei ole kivaa!! :)

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Löysin yhdestä blogista tämmöisen haasteen, johon sai osallistua kaikki jotka tahtoivat.
Joten siirrän sen omaani ja tämänkin saa siirtää omaan blogiin se joka tahtoo.
Kertokaa jos siirrätte, tuun vakoilemaan! :)


1. Mikä on paras matkakohde, jossa olet käynyt ja miksi?En ole ihan hirveästi käynyt ulkomailla.
Koko elämäni aikana ehkä 6kertaa jos Viroa ja Tukholmaa ei lasketa.. ;)
Mutta kyllä ehdottomasti paras on viime vuotinen häämatka Pargaan! Molemmat tykättiin ihan hirmusti. Ruoka oli hyvää, siellä oli lämmintä, kivaa seuraa ja ne saarihyppelykierrokset on jääneet todella elävästi mieleen. Ehkä vielä joskus...
2. Milloin olit viimeksi surullinen?
Vähän kiukkunen tänään ja eilen, mutta surullinen? En edes (oikeasti) muista...
3. Mikä on mieluisin huonekalu/valaisin kodissasi, miksi?
Mun lempparivalaisin on Eero Aarnion Nukkumatti-valaisin, jonka sain mieheltäni kerran "hyvänmielenlahjaksi". Mieluisin huonekalu on äidin tädiltä "peritty" lipasto, jonka "tuunaus" on täälläkin nähty.
4. Uskotko kohtaloon?
Uskon, uskon myös että kaikella tapahtuvalla on merkityksensä.
5. Millä päiväsi alkaa?
En osaa herää ajoissa ilman herätystä. Sillä ne päivät alkaa, sitten koiran kanssa pihalle, Remulle ruokaa ja sitten itselle aamupala.
6. Mitä kieliä puhut?
Sujuvasti Suomea, mutta ymmärrän ja tulen pakolla toimeen Englanniksi sekä Ruotsiksi.
7. Teetkö unelmatyötäsi?
En. En todellakaan. Jos mulla ois paljon rahaa, olisi rahkeita myös unelmatyöhöni.
8. Mitä nähtävyyttä suosittelisit kotipaikkakunnallesi saapuvalle turistille?
Jaahas, no enpä tiedä mitä kamalan kaunista olisi Sipoossa... Merenrantaa ehkä esittelisin Etelä-Sipoossa, tai jos häntä kiinnostaisi niin kaunista metsää ja luontoa täältä löytyy..
9. Mikä on suosikkivaatemerkkisi?
No aikasti paljon ostan ihan perus Lindex - H&M - Gina Tricot.
10. Mitä haluaisit seuraavan viiden vuoden sisällä saavuttaa?
Haluaisin saavuttaa unelmatyöni.
11. Kuvaile yhdellä sanalla joko elinkumppaniasi tai parasta ystävääsi.
Tärkein.


sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Störst av allt ar Kärleken.


Kai se on uskottava että syksy on tullut.... Mutta mikä parasta, pienen tuloon on enää vajaasti 2kk! :)

Viimeksi tein Ottobren kaavoilla taas mekon.
Oon tykästynyt tuohon äitiyspakkauksen omppupotkupuvun kankaaseen.
Kirpputorilta hankin muutaman potkarit ja tuunasin niitä "hiukan". Noh, mekko syntyi. Ehkä en ihan ole tyytyväinen tekeleeseen, mutta kaippa tuota tulee käytettyä.





Mun vanhemmat juhlivat kunnioitettavaa 38-vuotis hääpäivää syyskuun alussa. Heille tein kiireessä koristetyynyn, kun ei muutakaan lahjaa keksitty. Äiti ainakin  arvostaa itsetehtyä. Tällä kertaa liilaa.



Ja sitten taas lehdistä bongattua. Näin uudessa Vauva-lehdessä vastaavanlaisen vaunukoristeen. 
Se oli myynnissä Lekmerissä ja hintaa vajaat 40€.
No mäpäs mietin että miten ihmeessä mä saisin palloja virkattua ilman ohjetta. Itsellä kun ei virkkaukseen ole mitään lahjoja niin että saisin mitään tehtyä ilman ohjetta.
Muistin että edellisen postauksen kuumailmapallon ohjeen mukana oli virkattuja hahmoja ja niiden pään ohjeella nämäkin tuli tehtyä. Napit kuminauhaan pujotin, kun Brion vaunuissa on tuossa nuo kuminauhalenksut mihin napit sai helposti pujotettua.
Tästä tuli kiva!




Enää olisi parisen viikkoa äitiyslomaan. Töissähän en ole käynyt erinäisten vaivojen vuoksi heinäkuun alusta lähtien. Ja nyt harmittaa, että ranteet on raskauden vuoksi kipeytyneet todella paljon. En pysty kunnolla tekemään mitään käsillä.. Harmitus on suuri, kun aikaa olisi näpertämiselle, mutta eipä voi mitään! Ei auta kun odotella. Toivon vaan että saadaan kiltti tyttö joka antaa äidin tehdä ompelujuttuja kun toinen vetelee hirsiä. :)
Mies on hermonsa menettänyt jo monesti kun itsellä on joku kumma pesänrakentamisvietti. :D Nojoo, isoin remontti nyt tehtiin kodinhoitohuoneeseen, johon tehtiin uusi järjestys, kaappeja erilailla ja tasoakin pikkasen. Harmi ettei meillä ole edestä täytettävää pesukonetta.. Sitä ei nyt lähdetty kuitenkaan vaihtamaan. Ehkä joskus.
Vauvan huonekin alkaa valmistumaan. Aika paljon on myyty tavaraa, aika paljon annettu ja aika paljon heitetty ihan roskiin. Kuinka tuota tavaraa kertyykin? Vielä kuitenkaan ei huone ole kuvattavassa kunnossa. :) Lähestulkoon kaikki vaatteet on jo pesty, eipähän tuu loppuviikkoina hirmu kiire siihen puuhaan. 62cm vaatteita meillä on varmaan aivan liikaa, 56cm ehkä liika vähän. Vaikeaa on, kun ei yhtään tiedä minkäkokonen tyttönen sieltä putkahtaa. :)

Tässä nyt tälläerää kaikki, seuraavaksi voitaisiin kurkata uuteen khh:seen. 
See you!