torstai 16. lokakuuta 2008

Voi sisustussuunnittelukoulu!!!

Eilen oli vähän puuduttava päivä kun niin paljon semmosta yleistä asiaa tosta koulutuksesta jne. Muistu kyllä helposti mieleen mitä se koulussa istuminen on! Ei musta ihan kokopäivästä opiskelijaa tulisi enää. Sitten käytiin Lahden historiallisessa museossa kattomassa Askon näyttelyn osa 2. Oli ihan hauska nähdä vanhoja huonekaluja ja mitä Asko on myynyt 50-60 -luvuilta.. Nojoo, kolmas osa aukee 6.9.2010, niin siellä vois sit käydä kattoo 70 -luvulta tähän päivään... Se voisi olla sit vähän mielenkiintosempi.

Tänään sit jo piirreltiin vähän pohjapiirroksia ja saatiin muutama, vissiin viisi kotitehtävää... Tosin neljä niistä ei oo niin pakko olla tässä justiinsa valmiita, mut kaippa niitäkin voisi vähän miettiä. Toi yks on vähän akuutimpi, eli kk:n päästä kun on seuraava lähijakso, niin pitää olla valmis. Pitää sisustaa lastenhuone..

Mutta... sitten se vapaa-aika ekan päivän jälkeen... Ihan järetöntä, että on noi opetusjaksot just palkkapäivän jälkeen, niin kyllä tulee osteltua (ei voi vaan jättää kauppaan!).. Me kierrettiin kaikki mahdolliset tilpehöörikaupat Lahdessa.. Tai siis PALJON jäi vielä kierrettävää.. :D Seuraavaa kertaa innolla oottaen!

Löysin kaiken tämän ihanan!!!:


Pyyhenaulakon uuteen vessaan, sinne sen on mahduttava seinälle! Sitten tuommosen pyöreän jutun jossa on koukkuja keittiön kattoon roikkumaan.. ja sitten tuommonen iiihana sudenkorentonaulakko partsille ja Pentikin uus ihana Pitsi-lampunvarjostin..sille pitää hommaa vielä jalka, mutta se menee makkariin...

Oon varmaan seonnu... xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti