maanantai 10. marraskuuta 2008

isänpäivä

Oli isänpäivä ja veljen kanssa ostettiin kimppalahja, neuletakki ja parit sukat. Lisäksi sitten vielä ompelin tildamaisen sydämen Isille jonka se laittoi niiden sängyn tolppaan roikkumaan.. xD
Äiti tokasi että tietääpähän että kumpi on oma puoli...
ONNEA ISI!Kuuden tontun/enkelin vartaloakin on nyt kursittu kokoon ja voi huomenna alkaa tekemään niille vaatteita.. Se onkin hauskin osa kun saa sommitella ja katella mitkä kankaat sopii toisiinsa ja että mitä yksityiskohtia sitä laittaa mihinkin. Jos nyt ensin saisi nuo kuusi tehtyä.


Laskin että pitää muutama niitä tehdä, kun meinasin niitä lahjoiksi antaa... Täytyy kokeilla myös muuta mallia kuin tuota Tildan hyvänyönenkelin mallia...


Kuvassa ne vartalot siellä laatikossa istuu sulassa sovussa :)Tosiaan mulla pitkitty tämä sairasloma vielä 1,5viikolla. Kun viikon olen jo ollut poissa töistä. Mulla on iskias iskenyt selkään ja kyllä on ollu tuskallisia öitä ja päiviä. Nytkin tuntuu että se on puuduksissa tästä istumisesta, eli olisi varmaan nukkumaanmenoaika. Aamulla sitten sängystä pujottelu onkin laji erikseen, mutta onneksi on jenkkisänky, josta pääsee hupsvaan pudottautumaan jaloilleen niin ei tarvi matalalta kömpiä jäykällä selällä mihkään.

Lääkäri arvioi että iskias yleensä menee n. 1-2kuukaudessa ohitse, että pitäisi henkisesti siihen varautua.. Toivottavasti tämä ei ole sitkeää laatuaan.. Pitää vaan tehdä kuulemma kaikkea mikä tuntuu hyvältä, liikehän tuntuu yleensä paremmalta kun tämä paikoillaan notkuminen.

Pelottaa vähän tosin kun ollaan sinne Tukholmaan suunnistamassa tässä 16.pvä että miten tämä siellä sitten. Jos nyt tuntuu että se vielä silloin on kipeä, niin pitää vaan ottaa rauhallisesti. Ei voi mitään laajaa sisustuskauppakiertuessa Tukholmassa tehdä. :) Mä toivon ja uskon kyllä että tää parantuu kun otan rauhallisesti ja syön noita lääkkeitä ahkerasti (hope so!).

Kuvassa uusi hylly jonka olkkariin ostin... <3
Iiihana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti