maanantai 2. maaliskuuta 2009

Kirpparilöytöjä..

Meijän äiti lomautettiin osaksi töistään,
niin että hän on kolme päivää vain töissä/viikko.
Tänään kierreltiin lähikirpparit ja mielestäni tein aivan iiiihanat löydöt!

Esimerkiksi isäni mielestä nää oli vanhaa romua, jotka on ihan turhia ja mun pitäisi kuulemma käyttää rahani fiksummin..

pullot á 2,60€, puhelin 3,50€ ja kattila 7,50€
Kattilaan meinasin parvekkeelle laittaa kesällä kesäkukkia, mahdollisesti pelargonia ja lobeliaa tms...puhelinta olen ettinyt jo pitkään.. Oon miettiny semmoista yksityiskohdaksi eteisen lipaston päälle, joka minusta on aika hauska idea..sekä pullot - miksi kaikelle pitääkään olla muka joku tarkoitus heti? :) Äiti laittoi vastaavaan pulloon astianpesuaineen.


kastemekko 5€
Tämä vanha kastemekko oli ehkä päivän paras löytö.. juuri lähtiessä puhuin äidille, kuinka haluisin makkariin semmoisen seinähyllyn, jossa oisi naulakot jotta voisin siihen ripustaa jonkun ihanan pienen mekon tai jotain kivaa muuta hepenettä. Löysin tämän sifonkisen mekon joka on oikeasti vanha, ja vaan 5€??? Ei minusta todellakaan suuri hinta..


3 kommenttia:

  1. ihania juttuja,mekko varsinkin!kattila on ihan paras kukkapurkki...ja toi puhelin...meidän papalla on varmaan vieläkin tommosia muutama.

    VastaaPoista
  2. Puhelimesta oisin halunnu sen myrkynvihreän värin, mutta nyt saa harmaa kelvata.. :)

    VastaaPoista
  3. Kui joku o etes raaskinut luopua noin hienosta kastemekosta. No toisaalta voi heittää menemään tarpeetomana, omiin tarpeisiinsa ja jollekin toiselle se voi olla löytö, niinkuin sinulle! :D

    VastaaPoista