tiistai 20. lokakuuta 2009

- syksyistä - talvista - syysflunssaa - töitä -

Oijjoi, kyllä se vaan talvea pukkaa.. Isi vaihtoi jo talvirenkaat mun autoonkin että ei tarvi liukastella töihin klo 5.30 aikaan.. :/ Iltavuorossahan ei mennessä oo oikeestaan vaaraa, mutta poistullessa kymmenen jälkeen voikin olla..
Tein viikonloppuna vanhempien avustuksella tämmöisen ihanan keittiön valaisimen. Asunnossani siis on vaan tuommoinen pieni keittokomero, ja sinne kattoon tahdoin jonkun erikoisemman valaisimen mistä valoakin lähtee..
Äiti löysin mökiltä nuo vanhat lusikat, tuo kehikko on joskus viime vuoden joulun jälkeen ostettu Elloksen alesta kynttiläkristallikruunuksi parvekkeelle, muttei koskaan ehtinyt sinne asti. Sitten kun sen "löysin" vaatehuoneestani, niin en enää muistanutkaan miten kristalliprismat siihen pitikään laittaa niin keksin tämän idean..
Huomatkaa myös ylhäällä kupuna harmaalla maalattu kuparikakkuvuoka... ;)Siitä tuli kyllä yllättävän kiva...ja valaisee todellakin tarpeeksi. Yleensä kyllä pidän keittiössä vaan noita välitilan halogeeneja päällä, mutta tuo nyt on suurimmaksi osaksi koriste... :)

Hirveä syysflunssa yrittää saada yliotteen.. En anna kyllä periksi, saa nähdä kuinka akan käy... ;) Tulin ylitöistä tänään klo 16 jälkeen ja hirmu kalsealta tuntui kotona, niin puin lämpimästi päälle, sytyttelin illemmalla kynttilöitä ja nautin peiton alla.. Tosin meinasi uni tulla, mutta onneksi vältyin siltä. Tosin pitäisi jo mennä untenmaille tältä päivältä, kun aamulla pitää töihin taas herätä klo 5 aamulla.. Meillä on töissä kamala hoppu, niin ylitöitä saa tehdä...ja pitäähän niitä tehdä niin paljon kun jaksaa.. Että sitten palkkapäivänä sen huomaa tilissä. ;)
...Kynttiläloistoa täältä...
Näihin tunnelmiin...ÖITÄ! <3

3 kommenttia:

  1. TOSI IHANA tuo sun uusi keittiövalaisin!
    Toivottavasti et saanut sitä kamalaa flunssaa, joka mulla oli -kesti vain semmosen kolme viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos..
    Kyllä tässä vielä kurkku on kipeä ja nenä vuotaa, mutta eiköhän se tästä! :)

    VastaaPoista