sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kevät...


Taas on koko talvi jäänyt kirjoittelematta ja vieläkin jaksan lupailla että meinaan alkaa blogia päivittää taas! :)

Taas on syksystä tapahtunut paljon mm.

*meille tuli joulukuussa kultainen noutaja Remu
*vietettiin ihana Joulu yhdessä
*ostettiin oma yhteinen koti, rivitalokolmio
*minua kosittiin
*järjestämme häitä ensi kesälle


tässä nämä iloiset asiat lyhykäisyydessään

kunnes oli aika tulla tummat pilvet elämämme ylle ja alkaa sataa ja rankasti:
Muutimme tammikuun lopulla uuteen kotiimme ja ehdimme remontin valmistumisen jälkeen asua siellä n. viikon, kunnes eräänä rumana aamuna kotimme lattia näytti tältä ja tuntui että oisi alkanut ukkostaa ja päivänvaloa ei näkynytkään mielessä enää

Lisään kuvat myöhemmin toiselta koneelta :)

KYLLÄ! Meillä ilmeni vesivahinko! Aina olen ajatellut että se on niin suuri ja inhottava asia mitä ikinä voi kellekään tapahtua ja nyt se tapahtuu minulle - meille...
Aluksi mieli painui maan alle todella pahasti, mutta ehkä tämän oli pakko tapahtua meille ja kun tästä selviimme selviämme mistä vain! Ehkä tämä oli meidän koettelemuskivi häitä ajatellen. Tämän kun läpikäymme kunnialla, niin avioliittomme kestää minkä vain!
Saimme vakuutusyhtiöltä sijaisasunnon naapurikaupungista Keravalta, jossa asuimme ennen uuteen kotiin muuttamistakin. Nyt olemme helmikuun loppupuolelta saakka asuttu vuokrakaksiossa joka on sisustettu melko karusti ja ankeasti. Meitä masentaa tämä asunto ja nämä tavarat, toivomme pääsevämme PIAN meidän KOTIIMME!

Kohta on kevät esillä, lunta on vielä aika paljon, mutta toivon että se tajuaa sulaa ja pian sekin.. Odotan että pääsen kuopsuttamaan pihaa ja ompelemaan omassa ompeluhuoneessani kaikkea mitä päässäni surraa tällä hetkellä... Niistä sitten kun saan ne tehtyä.
Ennen tätä meillä on edessä

*muutto takaisin kotiin, pois tästä ankeasta kerrostalosta
*tavaroiden uudestaan paikallelaitto
*nauttiminen keväästä pitkillä lenkeillä Remun kanssa

Täällä missä en pääse ompelemaan, olen innostunut virkkauksesta.. Tässä ensimmäinen suurempi virkkaustekele johon tämä postaus onkin helppo lopettaa.3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Luulin jo sinun lopettaneen blogisi kokonaan, mutta mukava huomata sinun tulleen takaisin. Sullahan oli paljon hienoja uutisia ja sitten vähän huonompia, onnittelut ensin noiden hyvien asioiden vuoksi ja sitten tsemppitoivotukset remppahommiin. Toivon, että pääsette pikaisesti takaisin kotiinne! Upea tuo kori!

  VastaaPoista
 2. Olen monta kertaa ajatellut sinua ja aikonut jo kysellä P:ltä kuulumisiasi. Perhettä ei mullakaan sitten enää ole, kaikki levällään pitkin etelä-suomea ... Muutin Konstan kanssa Lahden seudulle.

  Onnea "perheenlisäyksen" johdosta!
  Ihanaa, että Teidän onni kukoistaa vastoinkäymisestä huolimatta. Toivottavasti pääsette pian omaan kotiin. Tiedän, miltä tuntuu asua ankeassa väliaikaisasunnossa, sillä sitähän tämä minunkin elämäni on tällä hetkellä.

  Ihanan korin olet virkannut.

  Minä aloitin sitten uuden blogin "uuden elämän" alkajaisiksi ...

  Terkuin Tellu

  Ps. Tervetuloa vierailulle uuteen blogiini:
  tellunjakonstanelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kävinkin blogissasi jo kattelemassa ja rivien välistä ymmärsinkin teillä tapahtuneen paljon.. Tsemppiä Tellu, kyllä asiat järjestyy...aina! :)

  Intianminttu, tarkoitus tosiaan ois nyt päivitellä vähän useammin tätä...ettei ihan jää. Kiva kun kävit, tule uudelleenkin! :)

  VastaaPoista