perjantai 18. marraskuuta 2011

Kotiesittely alkakoon! OLOHUONE


Ilmeisesti olisi tässä vaiheessa paikallaan esitellä meidän "uutta" kotia. :) Jotain kuvia olen ottanut vuoden varrella. Meinaan tällä kertaa näyttää kuvia ensin olohuoneestamme.

Nämä kuvat otettu kun pääsimme muuttamaan tänne.
(anteeksi mutta kuvat eivät ole siistejä ja sisustuslehtikuntosia, mutta nythän ei mitään sisustuslehteä tehdäkään :D)Äidin tädin vanha senkki pääsi olohuoneeseen!
Me ostettiin tammikuussa tänä vuonna oma yhteinen rivitalokoti, jossa on 78neliötä. Juuri tarpeeksi meille ja koiralle. Tämä siis on 3h+keittiö+sauna. Kovinkin tilava ja kiva pohja. Ihastuinkin ensimmäisenä tuohon ns. tupakeittiö ratkaisuun, että olohuoneesta näkee keittiöön ja toisinpäin. Jouduimme hiukan tekemään remonttia (osa kahteen kertaan), mutta nyt on homma hanskassa. Olohuoneeseen ei vesivahinkoremontissamme alkuvuodesta tarvinnut kajota ollenkaan..

Tää kuva on otettu heinäkuussa, käytännössä muuten täällä näyttää tällä hetkellä samalta, paitsi että verhot ja sohvatyynyt on erit.. :) Tämä järjestys on kyllä paras. Ennen sohva oli poikittain, niin tukki aikalailla olkkarin ja huone näytti pienemmältä.Tänään otettu kuva sitten asentamistani joulutähdistä olkkarin ikkunassa.

Pikkujoulukuusi, vietämme pikkujoulua ystävien kesken huomenna lauantaina.

Tässä tämänhetkinen jouluisampi look:


Näytetään nyt vielä remontin aikanen kuva.
TÄTTÄDÄÄ!!!!!
IHANA LATTIA LÖYTYI VANHAN LAMINAATIN ALTA!
(onneksi saatiin piiloon)


On tää asunto vaan ollut style kun tämä on valmistunut vuonna -88. Oikein vihreäharmaaruudulliset lattiat ja varmaan valkoset seinät. Huhhuh! :D


1 kommentti:

  1. Kivat kuvat ja melkein ovat kuin sisustuslehdestä... Kauniin kodin olette remontoineet.
    Aika hurjan värinen lattia on olohuoneessa tosiaan ollut, huh-huh! Kyllä remontoiminen saa ihmeitä aikaan ...

    VastaaPoista