tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Meillä Itsenäisyyspäivää on juhlittu ihan rauhallisesti kotosissa meiningeissä. Käytiin koiran kanssa pitkällä metsälenkillä, uskallettiin Remu päästää riehumaan irti metsässä. Oli oikein innoissaan! 


Syötiin tuoresuolattua kinkkua ja maksalaatikkoa ja muutamaa muuta jouluherkkua ihan Itsenäisyyden kunniaksi. Ei voinut koko laatikkokavalkadia ottaa mukaan, ettei ehdi kyllästyä. :)


Iki-ihana rautainen poro löytyi Pentikiltä. 
Lähti välittömästi mukaan kun kävin muutenkin törsäämässä häälahjaksi saatua lahjakorttia niin tämähän sopi mukaan oikein hyvin.

Onpa muuten ihanaa kun voi tunnelmoida kynttilöillä. Nuo Iittalan Kivi-tuikut on aina olleet mun lemppareita ja monia värejä jo myinkin pois kirpparilla. Mulla oli niitä yhteensä 30kpl! Enää ei ole kun lempparivärit jäljellä... Punaisen kaivan aina jouluksi esiin, muutenhan en punaisesta niinkään välitä...

Poltatteko paljon kynttilöitä? 
Meillä tuntuu menevän jatkuvasti kuppeja ja jämiä roskiin..


Sunnuntai-puhteeksi valitsin meidän tuulikaapin maalaamisen. Päätin jo aiemmin kun meillä tuo remuinen Remu täällä asuu kanssamme, että rapakelien takia maalaan eteisen tummemmaksi. Noh, päädyin näin tummaan! :) Ennen kuvaa en taas tajunnut ottaa, mutta yksi kuva löytyi aiemmin eteisen seinästä.. Oli ennen siis ihan valkoinen.


Nyt sitten tuulikaappi näyttää tältä:

Olen aivan rakastunut tähän! 
Huomatkaa myös näppärä nainen, maalasin spraymaalilla valkoiseksi 
ennen mustana olleen Tervetuloa -kyltin! :)
Vielä puuttuu laattalattia (jonka ajattelin olevan vaaleaa isoa laattaa) ja myös valkoiset lattialistat. Saan tuon ällöttävän maton pois sieltä lattialta ja  helppohoitoisen kivilattian tilalle! Sitä odotellessa...


2 kommenttia:

  1. Tuulikaappi on nyt tosi kiva ... -valkoinen seinä ei tosiaan ole käytännöllinen koiraperheessä. Kivan löydön teit Pentikiltä. Minäkin kynttilähulluna tykkään Iittalan Kivi-tuikuista ... -Enpä ole laskenut, paljonko niitä tällä hetkellä ...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, me tykätään tuulikaapista myös paljon. Tosin tulihan siitä pimeämpi, mutta siltikään en valkoisista seinistä niinkään pidä. :)
    Kivi-tuikkuihin jää koukkuun, nyt ihastelen Kastehelmi-tuikkuja. TAHDON! :)

    VastaaPoista