perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ruusuisia päiväunia ja isoja juhlia.

Siipan mummo täytti pyöreitä ja viikonloppuna juhlitaan kunnioitettavaa 80vuoden ikää. Mummo on sellasessa teräskunnossa, että en ikinä uskois häntä tuon ikäiseksi. On kuin nuoremmat... Tekee paljon neulontatöitä ja voi melkein sanoa että ei tule villasukista sun muista puutetta... ;)

Tein hänelle, jolla on jo ihan kaikkea, tilkkupeiton ja koristetyynyn samaa sarjaa. 
Siippa päivitteli kun sanoin että alan tekemään peittoa, että eikös niihin mene kamalasti aikaa (muistaa varmaan ensimmäisen tekemisen, jota rakentelin kun iisakin kirkkoa, taino yks peitto vieläkin odottaa Marimekon paperipussissa tuossa pikkumakkarin nurkassa)... :P No ei mennyt, ihan muutama tunti. 


Kankaat löytyi kaapista, vähän Tildaa ja muuta söpöä. 
Mulla on tuollanen metrin levyinen vaatekaappi täällä pikkumakkarissa ja siellä Elfa-korit aivan tupaten täysi erilaisia kankaita. Pitäisi saada tuhottua ne, ensi talvella todennäköisesti kuitenkin tarvitaan lisää kaappitilaa ja saahan sitä sitten uutta kivaa tilalle! :)

Ja ihana tuli!


Tänään vielä sitten kakun tekoa samaisiin juhliin, jossa juhlitaan myös viisikymppistä anoppiani. 
Huomenna vietämme näitä isoja pyöreitä ihan perheen kesken, on mummo kuulemma muutaman mummokaverin pyytänyt kekkereihin mukaan. :)

Kakusta sitten kuvia myöhemmin, uunista tullutta pohjaa en viitti nyt postata. :D


1 kommentti:

  1. Hej ! Olisi kyllä ollut kiva löytää kirpistä ruukun... Mutta kyllä oli kukkakaupasta Oulunkylästä. Mutta jios olisin löytänyt kirpikstä niin olisin heti ostanut... Miten raskit luopua kuukusta?
    Minäkin asun Sipoosa Linnanpellossa...Ehkä nähdään...
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista