torstai 17. toukokuuta 2012

Vauvalle...


Tänään sit taas oli pirteempi pvä, jaksoin ottaa ompelukoneen esiin ja ommella meidän tulevalle pienokaiselle jotain.. 
Kirjastosta kävin lainaamassa aiemmin jo muutaman lehden lastenvaatteisiin ja sieltä tarttui tämän kypärämyssyn ohje. 
Olikin helppo ja samalla kopsasin kaikki koot 60 - 70 ja 80cm. :) En tiedä miten paljon näitä käytetään nykyään hattujen alla, mutta meinasin kyllä kokeilla miten se sitten talvella luonnistuu.

Aloitin melko kummallekin sopivalla kankaalla. Aiemmin en oo trikoo-ompeluja tehnytkään hyvällä menestyksellä ja googlasin neuvoa netistä, että mimmosella sitä kantsii kun ei omista saumuria. Ja löytyihän neuvoa! Eli tämän näköisellä tikillä ompelin ja loistavat joustot tuli:Nyt voinkin harjotella muilla vaatteilla, kun aina oon aatellu et trikoo on haastavaa ommella. Onhan tietty materiaali vähän lörppöä, mutta kyllä sen kanssa pärjää! :)

Tämänlainen sitten myssystä tuli, kelpaa meidän pikkuselle! (kangas Eurokankaasta)


//edit// Teinkin myssyjä kaksi innostuksissani, tässä vielä toinen Marimekon pallotrikoosta... :)Meillä muuten on tänään 2v. kihlapäivä, joten Onnea meille! Rakastan, edelleen!


3 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut eilisen johdosta ♥

  Ihania kankaita olet löytänyt ja kivat myssyt niistä tuli ... Toivottavasti et innostu ompelemaan yhtä paljon kuin minä aikanaa esikoiselle. Ei nimittäin ehtinyt käyttää edes kaikkia ...

  VastaaPoista
 2. kivoja myssyjä! tuo tikki on ihan uus tuttavuus mullekin, tosin nykyään saumuria käytän muutenkin, mut aina oppii uutta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja kiva kun kävit kurkkaamassa blogiani..! Tikki on kyllä todettu hyväksi. Saumuria haaveilen, mutta nytkin tuottaa välillä näiden koneiden ja kankaiden säilyttely, niin en taida miestä vaivata vielä saumurin hankkimisen idealla.. :)
  Kyllä, aina oppii uutta ja google on kyllä mahtava :)

  VastaaPoista