perjantai 11. tammikuuta 2013

Aika vierähtää...Noniin, kuukausi taas mennyt viime kirjoittamisesta. Paljon on tapahtunut sillävälin.. :)

Meidän pieni rakas sai nimen kasteessa 16.12.12 omana ensimmäisenä nimipäivänään. 

Hänestä tuli 

Aada Anna Lyydia

Anna tulee isomummoltani, hän oli Anna. Tarina kertoo että hän olisi tahtonut äitini olevan Anna, Ann tmv. Hänestä ei sellaista tullut ja äitini oli hänelle luvannut, että jos saa joskus tytön, hänen nimessään tulee olla Anna. Mun toinen nimi on Johanna.
En tahtonut sitä jatkaa, mutta Anna tuntui väliin oikein sopivalta. Jatkan siis perinnettä ja toivon että Aadakin aikanaan... :)
***
Lyydia on mieheni mummon äidin nimi.
Kesällä kävimme hänen haudallaan miehen mummon kanssa ja sieltä poislähtiessä sanoin miehelle että nyt tiedän jos tää vauva on tyttö, että sen joksikin nimeksi tulee Lyydia. Ihastuin.. Oltiinkin mietitty, kun miehen suvun muut naisten nimet oli sellaisia ettei tahdottu niitä miettiä tulevassa nimessä, niin onneksi Lyydia löytyi! :)
***Kastemekkona Aadalla oli veljeni vaimon kastemekko, siinä on kaikenkaikkiaan kastettu vuosien varrella 10 lasta. Ensimmäinen on ollut veljeni vaimo vuonna 1974. Mekossa on kirjailtuna nimet alahelmaan ja nyt sieltä löytyy sitten seitsemän sinistä nimeä ja  kolme vaaleanpunaista.
Viimeksi siinä on kastettu tyttö vuonna 1980, joten kai se oli sitten aikakin.. ;)
Kirjailin Aadan nimen ja syntymäajan, myös sain tehtäväkseni kirjailla puuttuvan pienen pojan nimen, jonka ristiäiset oli vuonna 2011. Nyt siinä on kaikki. :)

Tänään tämä neiti jo 2kk... Mihin aika juoksee?

Meidän 2kk vanha Rakkaus!

Tänään lähdetään käymään Porvoossa mummin kanssa.
Mummi tahtoo tutustua Tiger- kauppaan ja minä ajattelin hakea ontelokudetta lisää.. Katsoin että Alestalolla pitäisi olla myymälä myös Porvoossa. Toivottavasti löydän etsimäni. :)
Löysin kirpparilta melko ärtsyn väristä ontelokudetta 1,1kg 7,50€:lla.
Tein siitä meidän vessaan uuden maton ja ihan kivahan siitä kyllä tuli.. Ei siitä ihan ohjeen mukaista tullut, mutta annetaan anteeksi se kun en ole kovinkaan taitava virkkaaja ja ensimmäinen matto, niin en voi mestari ollakaan... :D


Nyt sitten vaan uutta mattoa virkkaamaan jos löydän kudetta tänään.. :)

Itsetehtyjä joululahjojakin olisi kuvattuna, mutta taidan jättää seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti