tiistai 30. syyskuuta 2008

Ihanaa, tänään on ollu sitten vapaapäivä ja kierrettiin Lotan kanssa Ikeaa noin 2-3 tuntia :D Ensiksi omilla ostoksilla ja sitten soitin äitin töiden jälkeen sinne, kun löydettiin niiden uusintaa vailla olevaan vessaan sieltä kamppeet. Allaskaappi, allas, peili ja kaksi seinäkaappia. Vitsit siitä tulee ihana, sanoinkin jo äitille että mä muutan takas kotiin kun niille tulee niin ihana vessa.. hih.

Nyt sitten seuraava vapaapäivä onkin vasta 10pvän päästä. Meillä on tylsä inventaario vkonloppuna töissä. *huoh* Ei jaksaisi.

Tein tossa viime viikolla kummitytöllekin jo joululahjan..tai sitten se on synttärilahja, kun ne molemmat on sitten joulukuussa hänellä.
Tälle 11-vuotta täyttävälle tytskylle (onks siitäkin jo muka niin pitkä aika, hui!!) tuommosen helmikaulakorun. Lisäksi pitää varmasti vielä tekasta korupussi tuolle ja muutakin kivaa lahjaa, meikkipussia yms... Minna nykyään kuulemma tykkää turkoosista ja ruskeasta.. Hyvä maku kyllä tytöllä. ;)


Ensimmäinen koulupäiväkin on parin viikon päästä. 15.-16.10. pitää lähteä Lahteen asustelemaan hotelliin ja tulee varmaan mielenkiintoset kaksi päivää.. Ja ihan kiva että tulee katkos tähän työelämään. Vähän kypsyttää tää päivien samanlaisuus ja nuo työajat, kun aina on illat töissä eikä pääse aikasin pois. Myös viikonloput kun on töitä, jos ei itse pyydä vapaaksi.. Nooh, näähän on ammatinvalintakysymyksiä...ja elämä on valintoja.

Huomenna sitten Sannan kanssa jumppaan illalla. Tykkään siitäkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti