perjantai 12. syyskuuta 2008


Kylläpä on taas mehut lopussa viikon työputken jälkeen. :) Huomenna pitääpi nukkua pitkään kun kerrankin saa ja illalla lähdetään laivalle työporukan kera. Aion kyllä pitää erihauskaa.. ;)


Mietin tässä myös, että on pikkuhiljaa jo aika alkaa näpertää joululahjoja, kuitenkin meinasin suurimman osan itse tehdä. Luulen että kummipoika ei ihan välitä mun tekemistä sydämistä ja pussukoista.. Ehkä Star Wars -lelut vois olla mielekkäämpiä. Tosin kyllä voishan sitä yrittää tehdä ihan oman Darth Wader -pehmolelun.. hihhhih. Mitäköhän sanois lätkänpelaajaRaipe siihen sitten sanoa.. :) Harmittaa kun sielläkään ei ole ehtinyt käymään sen jälkeen kun alotti ekan luokan.. Sekin on jo niin kovin iso, huoh. Kyl se vanhuus vaan muhunkin iskee.
Tänään oli työkaverin viimenen päivä töissä sekä synttäritkin hänellä osui samaan päivään. Tein hänelle valkoisen pussukan, johon painoin mustavalkoisen kuvan kissasta ja koirasta. Lisäksi täytin sen "neekerin suukoilla". Eli pussi täynnä pusuja oli se lahja, tykkäsi kovasti! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti