tiistai 13. tammikuuta 2009

Sain tehtyä ajoissa ja stressi poissa.

Tosin tekasin yhen makkarin ja olkkarin vaan, koska opelta tuli viesti sähköpostiin, ettei kantsi stressaa, että kunhan ne on hyvin suunniteltu vaikkeivät olisi kaikki valmiita.. Todellakin olen suunnitellu.. :P hhih.

Tein eilen koulukassinkin, koska enpä saanut puoli kahden jälkeen unta kun juilii viisaudenhammasta ihan törkeenä (vieläkin).. Se oli siis tärkeintä että siihen mahtuu se A3:n kokonen luonnosvihko + kansio. Ja kyllähän siihen mahtuu. ;) Tuli aikasta ihku.


Huomenna Lahteen!
Niin, ja eilen myöskin kävin päivällä kiertelemässä taas rautakauppoja. Olen tekemässä kylppäriremonttia tammikuun viimeisellä viikolla. Löysin lattialaatat.. Sopuhintaan, koska ihan kalleinta ei ole varaa ostaa.. Tosin ruskeat seinälaatat oli aika arvokkaat, hopeisesta boordista puhumattakaan.. ;) Mutta..kerran sen tod.näk. tekee.


Ruskeaa tulee, yllättävää.

Kuvassa näkyvä seinälaatta on tummanruskea, jossa on kullanhohtosella ruskealla "barokkikuvio". Tuosta laatasta tulee raita yhteen seinään katosta lattiaan, muuten valkoista mattaperuslaattaa. Lisäksi lavuaarin yläpuolelle tulee semmoista ihanaa helminauhaboordia hopeista. Lattiaan tuommonen peruslaatta tummanruskeana. En taaskaan malttais vain ooooooottaaaaa....

1 kommentti:

  1. Tosi kivannäköinen kassi! Ja ruskea-valkoinen kylppäri kuulostaa suklaisen herkulliselta! ;-)

    VastaaPoista