maanantai 30. marraskuuta 2009


Nyt ei kyllä tiedä mistä päästä sitä alottaisi, mutta aloitetaan näistä:
Veljen pojat on hurahtaneet GoGoihin, eli pikkusiin muoviörkkeihin.. Mutta aidot GoGo-pussit on niin kovin pikkuisia ja kun muoviötököitä on jo kertynyt suuri määrä, niin pussit oli auttamatta liian pienet! Noooh, tätihän se riensi apuun ja tekasi heille pussit, jotka oli TOOOODELLA MAGEEET! ;) Kommenttina myös oli toiselta pojalta, että mistä sä tiesit pistää Moshin kuvan tähän??? - Öööh...ei Heidi tiennytkään kuka se oli, mutta se oli vaan niin kivan värinen. :)


Tänään päättyi myös Salainen Tildaystävä -vaihto Tildafoorumilla! Yllätyksekseni postista hain ISON paketin..

VOI IHANUUS MIKÄ PAKETIN SISÄLTÖ OLIKAAN - TAAS!

Oli avainkaappia, meikkipussukkaa muovivuorella, Tonttu-suklaata, itsetaiteltuja kirjekuoria, pikkuisia neliösaippuoita, pieni korttijoulukalenteri, sydänheijastin, lehtiteline ja ihastuttava sydänovikranssi (joka meni oveen samantien!), laventelinsiemeniä. *huoh* Ihana paketti!
Kiitos aivan tuhannesti paketista VAAPUKKAMEHU!

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis blogipohja sinulla.
  Ja tosi kivan ylläripaketin olet saanut Vaapukalta. Voin kuvitella, että olet istunut jonkun tovin ihastelemassa saamiasi kivoja juttuja!!

  Mukavaa joulukuuta Sinulle Heidi!

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos Tellu!
  Löysin blogipohjan tuolta Cutest blog on the block -sivuilta.. Vaikea oli valita mutta tämä oli tarpeeksi neutraali. :)
  Tykkään tuosta ovikranssista ihan kamalasti.. Tänäänkin ihastelin ovessa sitä kun tulin kotiin.. Oiettä! On muuten rapun kaunein kranssi! ;)

  Iloista joulunodotusta myös teille sinne toiselle puolelle Keravaa! :)

  -Heidi-

  VastaaPoista
 3. Kiva, että tykkäsit vaihdosta. Koitin pysyä sellaisissa maltillisissa väreissä, kun en ihan tiennyt teidän kodin värejä. Minusta tämä oli hauska vaihto, olisin voinut tuunailla vaikka mitä ;) Mies välillä pyöritti päätään, kun istuin olkkarin lattialla väkertämässä :)

  VastaaPoista