keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Heivaan, pitkästä aikaa!

On jäänyt tämä blogin pitäminen taas hetkeksi, kun tässä on ollut nyt niiiin paljon kaikkea ihanaa... Ollaan käyty tuon "poikaystäväni" kanssa mökillä ja lähestytty entisestään.. Tuntuu todella että pidän tästä miehestä! Ja kerrottakoon että minua mainittiin ensimmäisen kerran tyttöystäväksi viime vkonloppuna. ;)

Kummina oleminen tosiaan oli viimeisin ylpeyden aihe, ja tottatosiaan se meni hyvin.. Kastetilaisuudessa pieni prinsessa nukkui koko ajan, ennen ja jälkeen kastetilaisuuden! Oikeen nukkuLiisa tuo rakas pikkuinen.
Tyttö sai nimekseen
Venny Siiri Inkeri.

Huomenna pitäisi ennen töihinmenoa aamupäivällä käydä katsomassa tätä jo 2kk vanhaa ihanuutta ja hänen 1,5vuotiasta siskoaan.. meinasin viedä tytöille ystävänpäiväkortit.. :)
No kyllä, tein muillekin ystävänpäiväkortteja. Tosiaankin vähemmän kuin muina vuosina, tänä vuonna meinasin että läheisin ystäväni, kummilapset ja pari muuta tärkeää ystävää saavat kortit postitse.
Toivon että muille riittää se, että he ovat kyllä mielessäni aina silloin tällöin...ja toki nykypäivänä on tuo Facebook, jossa voi toivottaa lopuille Hyvää Ystävänpäivää.


Noihin kahteen tein itse rautalangasta tuommoiset sydämet.. Lähetin niistä toisen ensimmäiselle kummitytölleni Minnalle ja toinen menee serkulleni Lotalle, joka on vuosista toisiin ollut minulle kuin pikkusisko, erittäin tärkeä ihminen jolle jaan kaikki murheet ja onnenhetket! :)

Viime postauksessa pistin kuvaa tekemistäni pehmotauluista. Niistä tulikin aika "hitti" paikallisella kirpparilla ja myinkin niitä kaiken muun lisäksi melkein 10kpl...


Tässä yhdenlainen, joka mielestäni oli todella ihana!

1 kommentti:

  1. Voi että, aivan IHANIA kortteja! <3 Mie en tänä vuonna saanut aikaiseksi lähetettyä/tehtyä yhtään... Ja tuo taulu on myös tosi nätti!

    VastaaPoista