maanantai 15. helmikuuta 2010

Myöhäistä Ystävänpäivää!

Oikein ihanaa myöhäistä Ystävänpäivää kaikille!

ja eikös ystävänpäivä voi olla joka päivä?
Kinuin "miehekkeeltäni" koko viikon ystävänpäiväkukkia... hän lupasi tuoda näkymättömiä semmoisia, ja niitä hän taisi tuodakin koska niitä ei näkynyt.. :) mutta lauantaina kierrettiin kirpputoreilla Hyvinkäällä ja hän osti sieltä minulle ihanan uusvanhan mainostaulun, jossa oli Husqvarnan ompelukone ja nainen... Tahdoin sen "ompeluhuoneeseeni" jonka olen tehnyt vaatehuoneeseen... nyt tarvitaan vaan sitten kehykset siihen.
Ja ostin sitten itse kukkaloistoa kotiini...keltaisia liljoja. Paikallisella kirpputorilla on aina todella edullisia tulppaaneita ja liljoja, ruusuja ja kaikkia ihanuuksia!

Lisäksi tänään tein tälläisen löydön... Se sopii kuin nenäpäähän kylpyhuoneeseeni... Ihana!


Tällä kertaa ei taaskaan mitään käsitöihin liittyvää, mutta kyllä se inspis vielä tässä iskee ja moni asia on suunnitelmissa kuitenkin!

Ja vähänkö mua ärsyttää tää blogin pitäminen kun tämä muuttaa ittekseen näitä fonttien kokoja, ja nytkin koko blogi näyttää ihan vammaselta! ;)

3 kommenttia:

 1. Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset sinnekin, olen myös aina ollut sitä mieltä että joka päivähän se on. Ihana toi amme! Ja kukat... mie kans aina ostelen itselleni niitä kukkia, kun ei tuo ukkeli muista, eikä kuulemma sitten voi ostaa jos sitä muistuttaa, hommasta menee muka idea.. pöh! Mut mie sain ystävänpäivälahjaksi sydäntaikasauvan! (www.ideri.fi) =)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet toivotukset Sinullekin!
  Aivan ihastuttava tuo amme!!!
  Arvaas, mitä mä sain mieheltä ystävänpäivänä??? Kävi ostamassa kirkkaanpunaisen, kerrotun tulilatvan (halusin kerrotun vaaleanpunaisen, no menihän siinä puolet oikein).... mutta ... sitten pääsi kyllä nauru, kun näin loput: 10 Kismet-patukkaa (sitä punaista, vadelmaa, johon olen niin tykästynyt ...).
  Hei, missä kuva siitä mainostaulusta? Julkaisetko vasta, kun kehykset paikallaan?

  VastaaPoista
 3. Anna-Maija,
  hihi aivan ihastuttava taikasauva, tuollaisen mäkin haluan niin voin kopautella tarvittaessa. :D Pitääkin piipahtaa tuossa kaupassa, kun tullaan Lappeenrantaan seuraavan kerran! ;) Ja kyllä, nyt mäkin ostelen useammin kukkia kun tuolla em. kipputorilla maksaa kaikki kukat n. 2-2,50€! Se ei ole mitään se, ja ihanaa on kun on tuoreita leikkokukkia pöydillä!! :D

  Tellu,
  No meni siinä kuitenkin suhteellisen paljon oikein. ;)
  En jaksanut tähän hätään lähteä taulua kuvailemaan, joten joudutte odottelemaan hetkosen...ehkä siihen että saan siihen ostettua jotkut ihanat kehykset!!
  Amme on aivan ihana, maksoi 8€ mutta oli vaan pakko ostaa. Se on aika painavaa rautamaisen tuntusta ainetta..lie sitten mitä. ;)

  VastaaPoista