sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Aitan sisustus


Juhannus oli ja meni, se menee mökillä aina niin nopeasti ja mukavasti puuhastellessa!

Aloitettiin äidin kanssa jo pari viikkoa sitten aitan tuunaaminen uudennäköiseksi. Aitta on aina ollut mun käytössä, mutta nyt kun mulle tuo avomies parisen vuotta sitten tupsahti, niin ei enää 115cm leveässä narisevassa vuodesohvassa ollut kovinkaan nautinnollista nukkua. Lisäksi vielä että molemmille puolille levitetyn sängyn jälkeen jäi kulkutilaa n. 40cm ja oven ja sängyn väliin samanverran, joten ei siellä mahtunut kulkemaan kunnolla saati sitten pukemaan.

Isä siis teki aittaan kiinteän 140cm leveän sängyn poikittain, hommattiin sinne uusi patja ja nyt aitasta tuli toooosi hyvä! Ennen vuodesohva mahtui juuri leveydeltään takaseinälle. Nyt jouduttiin sängyn normipituudesta tinkimään 10cm, kun aitta on leveä 190cm mutta mahdutaan kuitenkin loistavasti nukkumaan sen pituisessa sängyssä!
Maalattiin äidin kanssa seinätkin, olivat ennen puun väriset. Lattiatilaa jäi ruhtinaallisesti muutoksen myötä ja aitasta tuli niin viihtyisä ja valoisa että tekisi mieli muuttaa sinne ihan kokonaan!


Tässä kuvassa vaarin tekemä naulakko/pyyheteline. Se on niin ihana!!! :)


Aitan ennen-kuvia ei löytynyt arkistoista, mutta tässä on täältä poimittu postaus aitan verhoista.

Mulle ehti tulla ennen juhannuksen viettoon lähtöä Juju-kerhon viimesin kirja, jossa oli ohjeet koivutuolille. Isä innostui tekemään ja hauskahan siitä tuli saunan/aitan rappusille! :)3 kommenttia:

 1. Kylläpäs on upea lopputulos! Kyllä tuolla viihtyy ja mahtuu nyt kulkemaankin.
  Isäsi sitten tekaisi sulle tuolin "noin vain, suit sait sukkelaan" -taitava mies!
  Terkkuja koko poppoolle! Siitä on pikkasen aikaa, kun nähtiin viimeksi ...

  VastaaPoista
 2. Komea lopputulos ja hauskanen tuoli!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Meillä myös mökille tarvittais natisevan sohvan tilalle kunnon sänky, mut tarvittais myös se aitta.. Terkut! Käytte aina mielessä kun ajellaan teidän mökkitien risteyksen ohi omalle mökille. ;)

  VastaaPoista