tiistai 21. kesäkuuta 2011

Paljastuksia.


Tänään ompelin itselleni juhlalaukun hääpuvun kanssa. Tuohon mahtuu varmasti kaikki tarpeellinen sille päivälle. M ihmettilikin että tarviiko hääpäivänäkin laukkua, sanoin että tottakai puuteri pitää olla.....ja puhelin jotta voi Facebookiin vaihtaa sukunimen ja siviilisäädyn. :D
Joka tapauksessa, fiilistelin ja kuvasin tekeleen kera isoisoäitini helmien ja tulevan vihkisormukseni..


Nyt se on julkaistu, en malta odottaa että saan sitä pitää sormessani!!! :)
Nuo helmet sain äidiltäni lainaan hääpäivää varten. Ne oli joskus aikanaan paksummat, niin että niissä oli viisi tuommosta rihmaa. Pari niistä oli katkennut niin vein ne kultasepänliikkeeseen, jossa ne punotutettiin uudelleen. Helmiä oli kadonnut, niin teetätin niistä kolmen rihman korun. Kaunis se on noinkin ja luulen että viisi olisi ollut ihan liikaa minun kaulalleni.

Ostin pukuni Morsiusgalleriasta Tampereelta. Menemme sen hakemaan heinäkuun alkupuolella. Pukua piti hiukan korjailla, niin en saanut sitä heti mukaan. Toivottavasti ei eroa kamalasti puvun väristä tuo juhlalaukku.

Ostin jo kuohuviinilasit häihin meille, niin enköhän äsken pamauttanut toisen niistä säpäleiksi. Voih! No, eikös sirpaleet tuo onnea?

4 kommenttia:

 1. Kivoja häävalmisteluja sinulla, postauksestasi uhkuu intosi ja odotuksen tunnelma! Laukku on hurmaava!

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku ja kauniit helmet.
  Näinhän sitä sanotaan, että sirpaleet tuovat onnea ...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Laukku on nyt pistetty odottamaan elokuuta. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sirpaleet tuovat onnea (itsekin menin hajottamaan tiskatessa yhden viinilasin, toivottavasti hyvä merkki :). Ihanan laukun olet tehnyt, en malta odottaa hääpukusi näkemistä!

  VastaaPoista