torstai 27. syyskuuta 2012

Kotona.Pesänrakentamisvietiksikö tätä kutsutaan, mutta nurkat on saatava putskliiniks ;) 
Meillä tehtiin aiemmassa postauksessa kertomani kodinhoitohuoneen remppa, josta myöhemmin kuvia... Myös WC sai uuden peilin, kun  vanha hyödynnettiin khh:ssa.


Tässä kuvassa vanha peili, eikä altaan tason alle tulevaa verhoakaan vielä..

Löysin vihdoin semmosen peilin, joka oli vähän erilainen ja joka napsahti jostain syystä. Sopii meidän laattaankin kivasti!

Ihanaihanauusipeili!
ja tässä verhoakin näkyvillä. Saatiin hommattua tuommonen pieni kaappikin verhon viereen.
Vessa ei oo kun n. metrin leveä ja max 150cm pitkä, eli todella pieni. Meillä ei tätä käytetä kun vessakäytössä, "kaunistautuminen" ym. tapahtuu sitten kodinhoitohuoneen puolella, niin saa rauhotettua pullo- ja sälähel**tin vessasta, jossa vieraatkin käy.

Ja kyllä, on siellä pönttökin... :D 

Kranssi tuotu Tallinnasta, talveksi vaihdan siihen yleensä samankokoisen muovisen havukranssin.. :)

Eilen käytiin Keravan Anttilassa hakemassa miehen netanttila-paketti ja samalla eksyttiin valaisinosastolle. Yleensä se oon minä joka avaan suuni jostain uudesta hankinnasta meidän kotiin... Kateltiin designvalaisimia ja sanoin että tahtoisin vaihtaa keittiön pöydän yläpuolella olevan valaisimen vanhaan kristallivalaisimeen joka meillä alunperin siinä oli, niin yhtäkkiä mies tokasi että hän tahtoisi vaihtaa lampun kokonaan, muttei oo kehannu sanoa.
Oi!
Muistin että Kodin1:ssä on meneillään Yllätyspäivät, joille tulikin kotiin kaksi pvää voimassa oleva alekuponki -40% yhdestä kodinsisustustuotteesta.

Tänään käväsin sitten kattomassa mitä sieltä löytyisi ja meille muutti Omena, Tapio Anttilan suunnittelema valaisin keittiöön. Se on ihana!
Mitä tykkäätte?Huomenna meinasin yrittää tehdä jotain käsillä... Ranteeni ja sormeni ovat raskauden takia olleet melko käyttökelvottomat, mutta toivon että voisin jo jotain tehdä sillä tekemättömyys ei ole kivaa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti