sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Störst av allt ar Kärleken.


Kai se on uskottava että syksy on tullut.... Mutta mikä parasta, pienen tuloon on enää vajaasti 2kk! :)

Viimeksi tein Ottobren kaavoilla taas mekon.
Oon tykästynyt tuohon äitiyspakkauksen omppupotkupuvun kankaaseen.
Kirpputorilta hankin muutaman potkarit ja tuunasin niitä "hiukan". Noh, mekko syntyi. Ehkä en ihan ole tyytyväinen tekeleeseen, mutta kaippa tuota tulee käytettyä.

Mun vanhemmat juhlivat kunnioitettavaa 38-vuotis hääpäivää syyskuun alussa. Heille tein kiireessä koristetyynyn, kun ei muutakaan lahjaa keksitty. Äiti ainakin  arvostaa itsetehtyä. Tällä kertaa liilaa.Ja sitten taas lehdistä bongattua. Näin uudessa Vauva-lehdessä vastaavanlaisen vaunukoristeen. 
Se oli myynnissä Lekmerissä ja hintaa vajaat 40€.
No mäpäs mietin että miten ihmeessä mä saisin palloja virkattua ilman ohjetta. Itsellä kun ei virkkaukseen ole mitään lahjoja niin että saisin mitään tehtyä ilman ohjetta.
Muistin että edellisen postauksen kuumailmapallon ohjeen mukana oli virkattuja hahmoja ja niiden pään ohjeella nämäkin tuli tehtyä. Napit kuminauhaan pujotin, kun Brion vaunuissa on tuossa nuo kuminauhalenksut mihin napit sai helposti pujotettua.
Tästä tuli kiva!
Enää olisi parisen viikkoa äitiyslomaan. Töissähän en ole käynyt erinäisten vaivojen vuoksi heinäkuun alusta lähtien. Ja nyt harmittaa, että ranteet on raskauden vuoksi kipeytyneet todella paljon. En pysty kunnolla tekemään mitään käsillä.. Harmitus on suuri, kun aikaa olisi näpertämiselle, mutta eipä voi mitään! Ei auta kun odotella. Toivon vaan että saadaan kiltti tyttö joka antaa äidin tehdä ompelujuttuja kun toinen vetelee hirsiä. :)
Mies on hermonsa menettänyt jo monesti kun itsellä on joku kumma pesänrakentamisvietti. :D Nojoo, isoin remontti nyt tehtiin kodinhoitohuoneeseen, johon tehtiin uusi järjestys, kaappeja erilailla ja tasoakin pikkasen. Harmi ettei meillä ole edestä täytettävää pesukonetta.. Sitä ei nyt lähdetty kuitenkaan vaihtamaan. Ehkä joskus.
Vauvan huonekin alkaa valmistumaan. Aika paljon on myyty tavaraa, aika paljon annettu ja aika paljon heitetty ihan roskiin. Kuinka tuota tavaraa kertyykin? Vielä kuitenkaan ei huone ole kuvattavassa kunnossa. :) Lähestulkoon kaikki vaatteet on jo pesty, eipähän tuu loppuviikkoina hirmu kiire siihen puuhaan. 62cm vaatteita meillä on varmaan aivan liikaa, 56cm ehkä liika vähän. Vaikeaa on, kun ei yhtään tiedä minkäkokonen tyttönen sieltä putkahtaa. :)

Tässä nyt tälläerää kaikki, seuraavaksi voitaisiin kurkata uuteen khh:seen. 
See you!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti