maanantai 15. lokakuuta 2012

36+6Ei oo montaa viikkoa enää laskettuun! Huomenna tasan 3vkoa... Neuvolasta jo sanottiin että voi tulla minä hetkenä hyvänsä, muutoksia oli näkyvillä..
Hurjalta tuntui miten aika on mennyt niin nopeaan kun lekuri sanoi neuvolassa viime viikolla että "me nähdään sitten seuraavan kerran jälkitarkastuksessa.." HUI! :)
Vaikka kyllähän se oisi enemmän kun odotettua että näkisi minkälainen pikkanen täällä mahassa mua potkii. Meidän oma design-tuote!
Ostettiin pienempi sänky ihan juuri syntyneelle meidän makkariin ja sitten tuo normi pinnasänky on tuolla lastenhuoneessa. Tarkoituksena meillä on nukuttaa vauva lähes alusta saakka omassa huoneessaan, mutta kun ei voi tietää mimmoinen tapaus täältä tulee meille, niin jos joutuu juoksemaan paljonkin yössä hänen luonaan toisessa huoneessa, niin on helpompaa että meidänkin huoneessa on sänky. 


Viime viikolla kävin enoni luona maalaamassa ostamani rottinkisängyn, kun ei tuo hunajan värinen ihan istunut silmääni..
Laitoin aluksi spraymaali Primerin ja sen päälle mattavalkoisen spraymaalin.
Primeria meni tähän purkki ja mattavalkoista kaksi purkkia.
Onneksi käytin hengityssuojainta, muuten olisi ollut aika katku maalailla, vaikka hyvät tilat olikin.


Ihana, siellä se pupu odottelee nukkumakaveria! :)
Verhotkin ompelin. Olin laiska, ompelin saumurilla vaan ylä- ja alareunan... Meinasin että kun nipsuilla kuitenkin tulee ylös, niin miksipä käännän? Kangas on Ikeasta, odotellut jo varmaan 1,5vuotta kaapissa. Nyt sain onneksi tehtyä, koska ikkunaseinästä tuli todella kiva kun laitoin nuo verhot sivuille ja keskemmälle valkoiset yksiväriset verhot. Nyt tuntuu että makkarissa on lämmin! :)

Ompeluitakin olen yrittänyt tehdä, vaikka ranteet edelleen kipuilee...
Keksin toteuttaa unirievun, matkin Nyytti-uniriepua. Näistä tuli hauskoja.
Tein kaverin elokuussa syntyneelle pojalle toisen ja meidän tyttelille toisen.
Syksy on sitten tullut. Viikonloppuna saatiin apua vanhemmiltani pihan syyskuntoon laittamisessa, kun itsehän en enää viitti kauheasti nostella - enkä kyllä oikeestaan jaksakaan.. Onpa yllättävää kuinka veto loppuu nopeasti nykysin..

Onneksi voi polttaa kynttilöitä, se on parasta talvessa ja syksyssä!
Mikä teidän mielestä?
Mihin ovat kommentoijat kadonneet, kävijöitä kyllä on? 
Tykkään kommenteista, jättäkää niitä enempi! :)


4 kommenttia:

 1. Minusta kannattaa vauvaa nukuttaa vieressä tai ainakin lähellä ensimmäiset 2-3kk. Varsinkin jos meinaa imettää. Jos vauva on toisessa huoneessa, niin maito ei ala herumaan jo äidin nukkuessa :) Ja kun äiti herää itkuun, vauva saattaa olla jo niin nälkäinen että ei jaksais odottaa herumista. Lisäksi äiti herää kävellessä, ja takaisin uneen pääseminen ottaa enemmän aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä samaa oon kyllä miettinyt... Lisäksi kun ei tiedä paljonko se tulokas valvottaa ja monta kertaa yössä pitää nousta. Toinen huone kuitenkin on toisella puolella asuntoa ja voihan päikkäreitä nukutella pinniksessä.. Kiitti vinkeistä, täähän on täyttä opiskelua koko juttu! ;)

   Poista
 2. Täällä on yks laiska kommentoija! Tulee nykyään niin harvakseltaan lueskeltua blogeja, oma blogikin on ihan retuperällä. Mutta siihen tulee kyllä muutos, aion aktivoitua taas. :) Ihana tuo sänky, kiva että jaksat vielä askarrella tollasten juttujen parissa. Olis ollut kiva nähdä vielä ennen kuin vauva tulee, mutta nää aikataulujen yhteensovittamiset... Nähdäänhän myö sitten kun tullaan porukalla katsomaan pientä prinsessaa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi sänky kyllä on! Meillä eka nukkui samassa huoneessa vauvana, mutta kakkonen nukkuikin sitten isoveljen kanssa lastenhuoneessa syntymästään asti, koska meidän huoneeseen ei olisi mahtunut + olen niin herkkäuninen että heräilin kaikkiin öninöihin ja tuhinoihinkin, siis muulloinkin kuin olisi tarvinnut... en kokenut sitä hankalaksi mennä toiseen huoneeseen syöttämään, kunhan on hyvä tuoli missä imettää (tuki kädelle). Eikä se isovelikään heräillyt, lapset nukkuu sikeästi. :) Mut sittenhän huomaatte mikä sopii teille. Jos meille vielä tulis vauvoja, harkitsisin varmaan sellasta katosta roikkuvaa kehtoa meidän huoneeseen. :) Sellainen perinteinen kiikkuva kehto meillä oli alakerrassa päikkäreitä varten vaikka vaunuissahan nuo parhaiten on nukkuneet. ;)

  VastaaPoista