keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kodinhoitohuone uusiksi

Vihdoin siis päästiin uusimaan kodinhoitohuone, joka näytti siis tältä. 

Oikeamman puoleinen lattiakin vielä "vanhaa mallia" joka oli ennen vesivahingon sattumista ja ostohetkellä. Alkuun emme meinanneet sitäkään vaihtaa, koska oli suhthyvän värinen. Vesivahingon satuttua sekin oli vaihdettava, koska kosteutta oli myös puolet tämän huoneen. ...ja hyvä niin, on tuo tummempi ja pienempi (10x10cm) laatta tosi kivan näköinen! Maalasimme siis ennen muuttoa näistä pinnoista vaan katon valkoiseksi.
Oikealla kuvassa näkyy peilin kautta myös pesuhuoneen ovi, jonka alunperin olisin tahtonut vaihtaa maitolasiseksi, mutta homman suuruuden vuoksi ajattelimme nyt vain uusia sen maalaamalla, valkoiseksi sekin! :)
Kodinhoitohuoneemme ei todellakaan ole mikään kookas. Täällä siis meikkaamme, suimme tukan selväksi aamun jälkeen, pesemme hampaat, pesemme pyykit ym. Vessa on ihan vaan vessakäytössä (kuten taisin vessan kohdalla kirjoitellakin).


Tässä vesivahingon aikana melko lohduton näky...Mutta siis, nyt teimme suuremman muutoksen ja tällä hetkellä olemme todella tyytyväisiä tähän nurkkaan... Kodinhoitohuone taisikin olla ainut joka jäi tekemättä silloin ennen muuttoa uusiksi. Eipähän tuo nyt vaatinut kun uutta kalustetta ja vähän miettimistä miten ne sijoittaa.

ovelta

Allaskaappi ja peili vaihtu erilaisiin. Kulmaan tuli työtaso ja sen päälle vanhat hyllyt oven viereltä. Lisäksi ovelta halusimme pari kaappia, joista toinen on pyykkikaappi (erittäin kätevä!) ja toinen lasiovellinen kaappi jossa pesuaineet ja purkit ja purtelot. Tuli hirmusti paljon valosampi!


Tässä kylppärin oveltapäin katottuna. Ovi ulos khh:sta jää oikealle... Kaappien päällinen etsii vielä sopivia koreja, joihin saa tavaraa säilöön.

Mä kyllä tykkään kovasti!
Entäs sinä?


1 kommentti: