sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hyllyprojekti olkkariin.


Mulla on ollut jo pitkään mielessä olkkariin uudet hyllyt vanhan lipaston päälle. Tosin matsku on puuttunut ja nyt satuin käymään kummisedän töissä ja huomasin niillä ulkona romuläjässä himoitsemani lavakauluksen! No, sehän lähti mukaani heti, oli sopivasti patinoitunutkin ihanan harmaaksi...

Ja nyt jos joku on kysymysmerkkinä että mikä ihmeen lavakaulus, niin tämmöinen:


kuva: http://kaupunkiviljely.fi/

Mies sai vihdoin aikaseksi tänään tehdä siitä hyllyt... Käytettiin tuo pidempi kappale kummaltakin puolelta. Päätyihin on kiinnitetty joskus niiteillä ilmeisesti osoitelappuja tmv. niin olivat täynnä niittejä. Niistähän toki saisi vielä lyhyemmät hyllyt, mutta luulen että jäävät varastoon odottamaan josko niille on käyttöä. En jaksa nyt poistella niittejä... ;)


Muutaman ärräpään jälkeen saatiin ne seinäänkin kiinni ja olen kyllä niiiiiiin tyytyväinen.

2 kommenttia:

 1. Ihanat hyllyt! Onks noita lautoja käsitelty mitenkään? Voi että, olis kiva saada meillekin vaikka keittiöön pienet hyllyt, mutta seinätilaa on valitettavan rajallisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.. <3 Musta ne on kans eri-ihanat. Pitkään oon jo kyttäilly joka paikassa harmahtunutta vanhan näköstä lautaa, joskus töissä tuli mieleen tommosen lavakehyksen nähtyä että toi ois makee, mut aina on jääny toteuttamatta ku ei oo jaksanu lähtee esimiehiltä kinuumaan et saisko.. :) Nyt osu kohille kun käytiin äidin kanssa moikkaa P:aa töissä. :)
   Ei oo käsitelty mitenkään, kai ne on joskus uutena ollu hiukan hiottu, sillä ei ne oo mitään raakalautaakaan, ts. ei tuu tikkuja. :) Se on vaan kaunistunut vanhetessaan ja harmaantunut.
   Tuutte sitten tiiraamaan lähempää kun tuutte pikkuneitiä katsomaan! :)

   Poista