lauantai 10. marraskuuta 2012

Viimehetken (?) ompeluita.


Meidän neiti siis ei ole näköjään mikään hötkyilijä. Köllöttelee vieläkin masussa ja laskettu aika oli jo tiistaina. :) Mä tahtoisin nähdä pienen mahd. pian ja niin tahtoisi isikin, joten voisit tulla jo! :)

Viime viikolla aloin vielä ompelemaan "rästitöitä" mitä oli "to do-listalla". Vieläkin olisi pari juttua plus suunnitelmissa niitä joululahjoja. Saas nähdä miten käy, kun oon säästäny niitä näin pitkään ja nyt näyttäis siltä, että joudun siis tekemään ne pirpanan syntymän jälkeen.. Onneksi yksi joululahja on tehty, se ihastuttava prinsessamekko minkä täällä jo näytinkin..

Nyt valmistui mobile vauvalle.
Kaupoissa oli vaan typeriä megakirkasvärisiä hippoja, muumeja ym. ym. En vaan pystyny ajattelemaan niitä meidän kotiin, joten ostin käytetyn mobilen ja tangon kirpparilta vitosella ja lahjoitin irrotetut hipot pois. Mutta siis tässä, Tilda-sudenkorentoja ja muutama tähti tietenkin!

Sitten mielessä oli tehdä hoitolaukkuun vaipanvaihtoalusta. Kaikkialla kun ei sellasta  kuitenkaan ole, kun reissun päällä ollaan. Tein nyt varmuuden vuoksi tuollasen enemmän unsex-värisen.
Laitoin muovitetun froteen, sen jälkeen kerroksen vanulevyä ja sitten musta-valkopilkullisen kankaan ja kanttinauhaksi vähän retrohtavan vihreää. Aika raikas yhdistelmä.
Lisäksi vielä sydännauhaa että sen saa koottua kassiin sopivaksi.


Muovifrotee oli joskus aikanaan ostettu palalaarista Eurokankaasta, hyvä löytö taas sekin ja nyt käytössä!
Me Like!

Joskus raskauden alussa meinasin, että vauva syntyisi tänään, saisi kivan päivämäärän syntymäpäiväkseen: 10.11.12. Mutta ei, ei kuulu mitään.. Noh, seuraava veikkaus oisi huominen, edesmenneen vaarini syntymäpäivä.. Pahoin pelkään, että yli mennään ja kovaa. :) Vauvalla ei ole kiire, mutta tulkoon kun on tullakseen. Taitavat kaikki olla enemmän sun vähemmän jääräpäitä kun tämä vaihe on edessä.

Tänään meinattiin saunoa, kattoa Varasto-leffa, syödä juustoja, taino miehen herkkua sinihomejuustoa + Tuc-keksejä ja mun herkkua mustaleima Emmentalia ja Snaxers Valkosipuli/Basilika -keksejä.
NAM!
Ostin saunajuomaksi tölkillisen Jaffaa ja miehelle alkoholitonta olutta.
Kynttilöitä ja hämärä valaistus - koko ilta on siis kruunattu!Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia!laitahan sitten viestiä tännekin,kun vauveli on maailmassa <3

    VastaaPoista